Summertime

summertime Hanne Tveter jazz flamenco world music folk artist singer musician - cantante - musiker

Ny singel SUMMERTIME (bulerí-jazz) fra Hanne Tveter:

 

Her kommer Hanne Tveters nye singel “Summertime”, en forfriskende flamencojazz- variant av den kjente Gershwin-klassikeren. Sammen med en varm musikkvideo spilt inn sør i Spania, gir denne låta optimal sommerstemning til alle sine lyttere.

 

Hanne er straks klar med utgivelse av sitt nye world jazz album ”My Footprints”, produsert i Madrid. Albumet i sin helhet slippes sent i august. Her har Hanne gjort

et selektivt utvalg av klassikere fra jazzens gullalder arrangert i et heftig møte med flamenco og latin-jazz.

 

Hanne har gjort seg bemerket både i Norge, Spania og México som en svært innovativ og utradisjonell vokalist som elegant behersker et bredt spekter av sjangere. På singelen og det kommende albumet stiller hun med et elitelag av cubanske og spanske musikere fra den internasjonale jazz- og flamenco-scenen.

 

Medvirkende på Summertime er:

Hanne Tveter – vokal, Luis Guerra – piano, Yelsy Heredia – bass,

Kiki Ferrer – trommer, Vicente Suero Vega – palmas og jaleos.

 

Singelen er tilgjengelig på alle digitale plattformer fra 3. juni 2016.

 

Musikkvideo kan sees på youtube under kanalen Musikkmakeriet/Hanne Tveter

 

Singelcover, foto og musikkvideo av Ana Solinis.

 

 

Den norske artisten kjenner musikkmiljøet i Madrid fra innsiden etter å ha produsert to studio album i byen og gjennom de senere år tilbrakt mye tid der. Hanne har lært både den spanske jazzen og flamencosjangeren å kjenne tett på representative figurer innen begge sjangere. Det kommende albumet blir oppfølgeren til kritikerroste ”Oslo-Madrid” Norwegian Folksongs & Flamenco (2015). På albumet, som blir hennes femte i rekken, har hun samarbeidet med arrangører som: Pepe Rivero (pianist for Celia Cruz) og Yelsy Heredia (bassist for Diego El Cigala) med flere.