Musikk

Siden det første albumet kom i 2001 har Hanne komponert sine egne sanger, laget versjoner av klassiske verk og samarbeidet med store musikere fra jazzens, flamencoens og sambaens verden, uten stans. Her er en oversikt over hennes siste album, fulle av eksotiske toner og ren energi!

Nytt Album 2023!
2023

Nytt album er ventet i 2023 – følg med! 

México en mi
2017

I albumet «México En Mi» hyller Hanne meksikansk kultur gjennom sitt sjette soloalbum, hvor hun byr på et utvalg tradisjonelle og populære meksikanske musikktemaer. Albumet er en oppsummering av de musikalske opplevelsene Hanne hadde i Mexico. Produksjonen ble til i samarbeid mellom musikere i Norge og Mexico og resultatet er et energifullt spansk-nordisk musikalske møte.

Les mer HER
Hør albumet her:

My footprints
2016

I sitt femte soloalbum byr Hanne Tveter på utvalgte klassikere fra jazzens gullalder i lekende fusjon med flamenco og latin-jazz.

Musikalske møter mellom kulturer er blitt hennes varemerke som artist. Dette albumet er oppfølgeren til “Oslo-Madrid”.  Med “My Footprints” går hun en ny retning hvor jazzen er tydelig hovedspråk. Albumet er produsert i Madrid i samspill med musikere i verdensklasse.

Les mer HER
Hør albumet her:

Oslo – Madrid
2015

”Oslo-Madrid” er en forrykende fusjon mellom norske folketoner og flamenco, ispedd latin og jazz.

Albumet er produsert i Madrid i samspill med flamenco og jazzmusikere i verdensklasse. Et musikalsk reisebrev fra en artist som går sine egne veier og bygger broer mellom ulike sjangere.

Les mer HER
Hør albumet her: 

Samba for alle
2015

Hanne Tveter & Brasileiro’s album ”Samba For Alle”  koker av spilleglede i kjente og ukjente brasilianske slagere på både portugisisk og norsk!

Hanne synger sammen med et prosjektkor og vokalgruppe med sangere fra Lørenskog og Bærum sammen med profesjonelle musikere.

Låtene er gjendiktninger av Finn Evensen og Hanne Tveter. Et fengende album til glede for hele familien!

Les mer HER
Hør albumet her:

Cruxando Fronteraz / Å krysse grenser
2011

«CruXando Fronteraz / Å krysse grenser» er et grensesprengende prosjekt, en musikalsk reise i rytmer, livsglede, temperament og melankoli.

Hanne Tveter med band byr på spansk og latinamerikansk folkemusikk, ispedd både jazz og norske folketoner. Her blandes elegant stiler som chacarera, bolero, zamba, huapango, samba, forró og flamenco.

Les mer HER
Hør albumet her:

My letter To The World
2008

I My Letter to the World har Hanne funnet frem til poesien, og på initiativ fra låtskriver Finn Evensen laget en plate basert på hans tonsetting av Emily Dickinsons tekster. Hanne har satt seg grundig inn i et utvalg av Dickinsons dikt, og sammen med noen av landets mest profilerte musikere laget en elegant crossoverplate mellom jazz og pop.

Hør albmet her:

Elementer
2001

 

Hør albumet her:

Husmannspolka

Contigo Aprendí

Afro Blue

Peace

Summertime

Snåle Mi Jente / Oyeme niña

Se!
Tristeza

Más que nada

Optimistenes Dans

La Catrina

At Jeg Har

Huldra

La Bruja

Heksa

Noche de Paz

Wedding Song

Kontakt

Kontakt oss for intervjuer, presse materiell, private arrangementer og samarbeid.